Opening fietstunnel Weisteeg & afsluiting Drielandendreef

Station Harderwijk
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Weisteeg harderwijk 20154Harderwijk: De komende 2 weken wordt hard gewerkt aan de afronding om ervoor te zorgen dat de fietstunnel op maandag 24 augustus geopend kan worden. Om de rotonde aan te kunnen sluiten op de Drielandendreef is het noodzakelijk om de Drielandendreef voor een aantal dagen af te sluiten. Dit is van vrijdag 14 augustus 6.00 uur tot dinsdag 18 augustus 22.00 uur. De fietsers worden vanaf vrijdag 14 augustus door de nieuwe fietstunnel geleid.
 
Drielandendreef
In de periode 14 augustus t/m 18 augustus wordenWeisteeg harderwijk 20152 met name asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. Dit gebeurt ook ‘s nachts. Het auto verkeer wordt via omleidingsborden omgeleid. Op de afbeelding vindt u een weergave van de omleidingsroute. De hulpdiensten (ambulance, brandweer en politie) zijn hierover geïnformeerd.

Opening

De opening van de fietstunnel Weisteeg is gepland op maandag 24 augustus rond 8.00 uur. Op dat moment is ook de rotonde gereed. De gemeente wil dit moment feestelijk markeren, samen met wethouder Pieter Teeninga. Uiteraard zijn de toekomstige gebruikers van harte welkom om samen met hem door de tunnel te fietsen. Verzamelen aan de kant van de Chopindreef en zullen vanaf Drielanden richting de Weisteeg fietsen.

Weisteeg harderwijk 20153

IMGP5197 tunnelvisie harderwijk