Bijeenkomst ‘De gemeente en jouw buurtproject’ 29 januari 2015

Fysiek
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Op steeds meer plaatsen slaan mensen de handen ineen om samen het (openbaar) groen in hun omgeving te beheren of anders vorm te geven: van natuurspeelplek tot buurtmoestuin. Goed nieuws, want daardoor knapt
de buurt op, leren buurtbewoners elkaar beter kennen, en worden mensen gezonder. Maar wat mag - en moet - er allemaal als je op gemeentegrond aan de slag gaat? Waarover maak je afspraken met de gemeente, en bij wie moet je dan zijn? Op 29 januari hoor je de ervaringen van een buurtproject uit Harderwijk én krijg je tips van een expert.

Derde bijeenkomst Groen Dichterbij Wintertour
Op 29 januari organiseert IVN Gelderland, in samenwerking met de Gelderse Natuur en Milieufederatie, de bijeenkomst ‘De gemeente en jouw buurtproject’. De bijeenkomst vindt plaats in het stadhuis van Harderwijk,
Havendam 56, van 19.30 tot 22.00 uur. Dit is de derde in een reeks van vier informatieve en inspirerende bijeenkomsten van de Groen Dichterbij Wintertour, bedoeld voor mensen die betrokken zijn bij een groen buurtproject of er één willen starten.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, wel
graag aanmelden via IVN.NL / Wintertour

Voor wie?
Mensen die een groen buurtproject gestart zijn of willen starten, professionals die in hun werk te maken hebben met groene buurtinitiatieven, en organisaties die graag hun expertise op het gebied van natuur, stadslandbouw, en welzijn willen delen, zijn van harte welkom.

Groen Dichterbij Wintertour De bijeenkomst in Harderwijk is de derde in een reeks van vier bijeenkomsten die samen de Wintertourvormen. Neem voor meer informatie contact op met Iris de Boer van IVN Gelderland, via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..