Sportfonds Harderwijk

Sociaal
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Sportverenigingen in Harderwijk en Hierden vinden het belangrijk dat iedereen, ongeacht leeftijd, de mogelijkheid heeft te sporten. Naast een gezonde manier van leven is sporten de ideale manier om sociale contacten te onderhouden. Sporten is gezond voor lichaam en geest! Helaas is het financieel niet voor iedereen weggelegd om te kunnen sporten bij een sportvereniging. De gemeente Harderwijk heeft zich al aangesloten bij het Jeugdsportfonds om kinderen de mogelijkheid te bieden om te kunnen sporten. Op initiatief van VolleybalVereniging Harderwijk kunnen sportverenigingen zich hierbij aansluiten door het aanbieden van gratis kindplaatsen via het Jeugdsportfonds.

.

 

Sportfonds
Ook voor de volwassenen willen de sportverenigingen iets betekenen. Met de oprichting van het Sportfonds Harderwijk, kunnen er ook plaatsen aangeboden worden aan iedereen boven de 18 jaar.

Doet u als vereniging ook mee?
Sportverenigingen die dit initiatief een warm hart toedragen, kunnen zich opgeven om ook mee te doen. Dit kan via de website www.sportfondsHarderwijk.nl. Hierop kunt u aangeven hoeveel plaatsen u beschikbaar wilt stellen, zowel voor het Jeugdsportfonds als voor het Sportfonds. Elke plaats die u aanbiedt, ook al is het maar één, is zeer welkom. Dit betekent dat er dankzij uw vereniging weer iemand kan sporten.

Geef u als vereniging op via www.sportfondsHarderwijk.nl. Eind januari ontvangen alle verenigingen die zich opgegeven hebben een uitnodiging voor een informatiebijeenkomst.